Opinia Timisoarei

VIDEO! Tiruri gramada in Timisoara cea fara de centura. Primarul cere sprijinul timisorenilor pe Facebook, ca sa induplece Guvernul sa finanteze soseaua ocolitoare

TIMISOARA. Dupa ce  mult asteptata Centura de Sud a Timisoarei care ar fi scos tirurile din oras a fost inlaturata de Guvern din planurile de viitor ale investitiilor in drumuri, primarul Nicolae Robu spera sa induplece totusi Executivul sa o ia in considerare.
Dupa ce a inceput sa adune semnaturi de sustinere din partea timisorenilor, acum readuce problema pe tapet pe retelele de socializare.
Noaptea trecuta a postat un filmulet de pe unul dintre cele mai circulate bulevarde ale orasului, folosit de tiruri pentru a iesi pe soseaua care duce spre granita cu Serbia, bulevardul Liviu Rebreanu. A surprins imagini dintr-o zi obisnuita in care masini de mare tonaj se indrepata spre Calea Sagului ori vin dintr-acolo.

Nicolae Robu sustine ca nu se va lasa pana cand Timisoara nu va avea Centura de ocolire si le cere cetatenilor sa de un like pentru demersul sau fata de Guvernul Ponta.

„1. NOI, TIMIȘORENII, PRETINDEM CĂ TIMIȘOARA ARE NEVOIE STRINGENTĂ DE CENTURĂ OCOLITOARE! ŞI NU NE VOM LĂSA PÂNĂ NU O VOM AVEA!
2. GUVERNUL PONTA CONSIDERĂ CĂ EA NU SE JUSTIFICA!
3. Pentru cei care încă mai au dubii cine are dreptate şi cine nu: vizualizaţi, vă rog, filmuleţul ataşat, care surprinde, cu titlu de exemplu, ce se întâmplă zi de zi, în absenţa Centurii Sud, pe Bd. Liviu Rebreanu din Timişoara!
4. Dacă susţineţi pledoaria mea pt. centură, transmisă Prim Ministrului Victor Ponta, clicuiţi Like. Dacă nu o susţineţi, postaţi textul „SUNT DE PARTEA GUVERNULUI, CONSIDER CĂ N-AVEM NEVOIE DE CENTURĂ!”, a scris edilul sef al Timisoarei alaturi de VIDEO-ul postat si pe care il puteti vedea mai jos.

Ministrul Transporturilor este asteptat la Timisoara cu documentele pentru Centura de Sud!

„Asteptam sa vina Ministrul Transporturilor, domnul Rus, este trecut in programul pentru Timis si va veni cu documentele clare … Pentru Centura Sud nu mai are rost sa discutam, Centura Sud este arobata din exercitiul financiar trecut, s-a facut proiectul , este aprobat, urmeaza sa fie pus la finantare pentru 2014-2020” a explicat Titu Bojin, presedintele Consiliului Judetean Timis”

El a adaugat ca o problema o constituie doar „inchiderea inelului de centura, adica Centura Nord„. Aceasta a fost cuprinsa in program legata de autostrada Timisoara-Belgrad, dar va mai dura putin.

„Daca domnul Robu imi dadea un telefon ii spuneam si lui, ca sa nu mai faca toata ziua tabele” a adaugat Titu Bojin.

Exit mobile version