Opinia Timisoarei

VIDEO! Stalpi in mijlocul pistei de biciclete dintre Timisoara si Giroc, care e gata! Ce alte obstacole ii asteapta pe biciclisti?

TIMISOARA. Soseaua care leaga Timisoara de Giroc a fost extinsa la patru benzi. Lucrarile platite de Consiliul Judetean Timis s-au incheiat in urma cu cateva saptamani. Drumul a fost deja asfaltat, pista de biciclete la fel, si a mai ramas de lucru la marcaje.

CITESTE SI: FOTO! Cum arata drumul care leaga Timisoara de Giroc, extins la 4 benzi si cu pista de biciclete, pe 3 milioane de euro?

Proiectul este unul mai vechi si apartine Consiliului Judetean Timis. Vorbim despre largirea a 2,3 kilometri de drum, pentru care reprezentantii CJT au alocat 12,9 milioane de lei, adica aproape 3 milioane de euro. S-a lucrat la reteaua de apa, la cea de canalizare, gaz, fibra optica, au fost montati si stalpi pentru iluminatul public.

Biciclistii s-au apucat deja sa testeze noua pista ce face legatura intre Timisoara si comuna Giroc. Au stabilit ca noua sosea reabilitata are si plusuri si minusuri.

Pe lista de constatari pozitive, biciclistii au trecut: „4 benzi de circulatie,  trotuar pe ambele parti,  pista de biciclete cu 2 sensuri, bine delimitata de carosabil si suficient de lata, dar si faptul ca s-au plantat mai multi copaci„.
La capitolul probleme, biciclistii au remarcat: „borduri inalte in unele locuri, canal ridicat pe pista de biciclete, stalpi in mijlocul pistei,  aproape de Timisoara pista e pe partea cealalta de carosabil, fiind nevoit ca biciclist sa treci pe la trecerea de pietoni…ca apoi sa mergi cativa zeci de metri si sa continui pe carosabil sau din nou pe partea cealalta de drum unde,  „rasare” iarasi pista de biciclete!

Drumul dintre Timisoara si Giroc are o lungine de 2,3 km.

Vezi mai jos un VIDEO realizat de Alex Valentin-Pokus!

Exit mobile version