Opinia Timisoarei

VIDEO SOCANT! O femeie ucide pisici apoi posteza momentele de agonie pe internet!

Un nou video de o cruzime teribila a fost publicat pe internet de acelasi personaj care a hranit un piton cu o pisicuta vie. De data aceasta, pisicuta este inecata incet, chinuitor, dar sigur!

Inregistrarile video au starnit valuri de furie si de proteste. Potrivit The Sun, o a doua inregistrare sadica in care o pisicuta este inecata a fost publicata pe internet de aceeasi femeie care, in urma cu cateva zile, oripila milioane de oameni cu filmarea momentului in care hraneste un sarpe cu o pisica.

In noua inregistrare, femeia infasoara pisica intr-o folie, ii lasa doar capul neacoperit, dupa care, cu o cruzime de neimaginat, o scufunda in apa si o ineaca. Femeia filmeaza toata agonia pisicii care, pana la urma, lipsita complet de orice aparare, pierde batalia pentru viata. Fimarea, numita „bathtime lol”, a fost postata pe youtube de catre utilizatorul jasminethecat666.

Aceeasi femeie incredibil de sadica a publicat, acum cateva zile, inregistrarea video a momentului in care hraneste un piton cu o pisicuta. Filmarea a starnit deja furie si proteste si a declansat pe internet o adevarata vanatoare a femeii care are intra, fara nicio problema, in orice top sinistru al gesturilor sadice.

Exit mobile version