Opinia Timisoarei

VIDEO! Smecherul cu BMW care a protestat pentru ca ADP i-a blocat roata le-a aratat autoritatilor penisul!

UPDATE! Timisoreanul Dumitru Cirstea a primit o amenda de 1.000 de lei de la Politia Locala, conform prevederilor Legii 61/1991, anunta purtatorul de cuvant Nicoleta Popa.

„Ca urmare a incidentului petrecut in data de 18.03 si a vizualizarii materialului video in care Dumitru Cirstea a savarsit in public gesturi si fapte obscene, adresand cuvinte jignitoare la adresa politistilor locali si a lucratorilor ADP, s-a luat masura sanctionarii contraventionale a persoanei cu amenda in valoare de 1000 de lei”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Locale.

TIMISOARA. Timisoreanul care a protestat un week-end intreg in centrul Timisoarei pentru ca angajatii de la societatea Administrarea Domeniului Public i-au blocat masina pentru ca si-a parcat-o pe trotuar le-a aratat penisul oamenilor de la ridicari si politistilor comunitari. Scena a fost filmata de angajatii ADP si a aparut in aceasta dimineata, la aproape o saptamana de la petrecerea evenimentului.

In filmare se vede clar cum Dumitru Cirstea isi da jos pantalonii si le arata autoritatilor penisul in plin centrul orasului, in fata Catedralei. Conform legii 61 acesta risca sa fie amendat contraventional cu amenda de pana la 1.000 de lei. Purtatorul de cuvant de la Politia Comunitara, Nicoleta Popa, spune ca oamenii legii nu puteau sa-l amendeze pe loc pe smecher, pentru ca nu exista dovada filmata, dar ca acum la aparitia filmarii acest lucru se va intampla. Dupa ce isi aratat penisul, unul dintre prietenii soferului a trecut si la amenintari. „Inchide, ba, prostule, camera, ca ti-o bag pe ochi!”, i-a spus acesta celui care a filmat scena.

„E prea mult spus ca le-am aratat penisul. Doar mi-am deschis slitul. Nu a fost un gest obscen, a fost un gest facut la nervi. I-am si spus si poate auzi: daca vrei sa filmezi, ia si filmeaza! La nervii pe care i-am avut si faptul ca m-au filmat strident…”, spune Dumitru Cirstea.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version