Opinia Timisoarei

VIDEO SENZATIONAL! Scandal monstru la Timisoara: un oltean se cearta ca la usa cortului cu doi politisti si e incatusat

TIMISOARA. Un video care infatiseaza o scena demna de o comedie de succes devine viral pe internet. Imaginile filmate de un cameraman de ocazie surprind o cearta apriga intre un tanar nervos, sosit in Timisoara de pe meleaguri oltenesti, si doi politisti de la Sectia 1. Totul se petrece in plin centrul orasului, la intrarea in Parcul Botanic.

Din discutiile in care perfectul simplu este folosit in exces, spre deliciul trecatorilor, reiese ca agentii, care monitorizau zona Spitalului Municipal pe scutere, au decis sa o sanctioneze pe prietena olteanului care, aflata la volanul unei masini cu numere de Mehedinti, a incalcat regulile de circulatie.

Olteanul se facu foc si para si sari sa le ceara politistilor socoteala. Le-a facut tot felul de reprosuri, s-a chinuit sa-i induplece sa ii ierte prietena, dar nu a reusit. In vreme ce tanarul vocifera, gesticula si cerea explicatii printre injuraturi, politistii dau dovada de un calm extraordinar.

Asa ca, in cele din urma, in timp ce politistii intocmeau procesul verbal, barbatul a devenit agresiv, astfel ca agentii s-au vazut nevoiti sa-l puna la pamant si sa-l incatuseze. Apoi au cerut intariri de la Sectie, unde olteanul a mers sa dea seama pentru circul din strada. S-a ales cu o amenda de 400 de lei pentru tulburarea ordinii publice si dosar penal pentru ultraj.

Intreaga scena a fost filmata de un timisorean care a postat mai apoi imaginile pe Youtube si Facebook, cu numele de utilizator Paul Puscas: „Un oltean contra doi politisti timisoreni… Astept parerile voastre„.

Iar acestea au inceput sa curga. VEZI VIDEO SPECTACOL!

 

Video-ul nu poate fi incarcat.


Unii dintre comentatorii care s-au inghesuit pe Facebook sa analizeze imaginile spun ca politistii au reactionat cum trebuie si ca au fost foarte calmi, iar altii au atras atentia ca nu este normal ca politistii sa se comporte ca in filmulet. „Nu imi vine sa cred, nu e normal ca politistii aia sa se comporte asa. Daca are numar de MH, si nu de TM, ei cred ca si-au gasit persoana pe care sa o persecute in public. La asta Banatu-i fruncea, la a avea mandrii prostesti, la a critica oltenii si a actiona impotriva lor, in rest vorba asta nu mai are nicio valoare in ziua de azi”, a spus Carmen, una dintre persoanele care a comentat pe marginea filmuletului care circula pe Facebook.

„Pentru cei ce nu sunt de acord cu politistii care „persecuta” in public pe cineva care le spune „DU-TE DRACU DE FRAIER” atunci mergeti fratilor in SOMALIA. Acolo este locul vostru!!!! Treceti granita la Cenad, intrati in Mako si spunetii unui politist care va aplica o amenda sa se duca „dracului de fraier”si o sa vedeti cum se pune problema…Sa va fie rusine IPOCRITILOR care asteptati intotdeauna ajutorul politiei la necaz insa nu ati ajuta un echipaj de politie care este in misiune decat aruncand pe ei cu blitzuri!!!

Toti suntem povestitori, suntem destepti si mai ales un exemplu pentru societate, dam sfaturi la cunostinte, suntem buni in toate insa uitam sa fim oameni, uitam sa acordam sprijinul oamenilor care aplica legea in tara asta..agentilor de politie.Ne meritam soarta!!! Si acum,pentru toate panaramele care ma contrazic si sunt cu totul de acord cu „olteanul ala”va astept pe schimbul meu cu acceasi abordare..sa va prezint eu modul meu de lucru si adevarata TACTICA POLITIENEASCA!!!!”, a spus un alt comentator.

Exit mobile version