Opinia Timisoarei

VIDEO! Scandal in trafic filmat cu radarul chiar de politisti. Vezi ce isterie a iscat un cetatean francez langa Timisoara!

TIMISOARA. Un cetatean francez a fost luat pe sus de jandarmi dupa ce a refuzat sa se legitimeze! Incidentul s-a petrecut langa Timisoara. Tanarul era la un accident in care fusese implicata masina unui angajat de-al sau. A vrut sa ia autoturismul inainte ca politistii sa adune toate probele si ar fi facut orice pentru asta. Ba chiar s-a aruncat pe masina politistilor si s-a tavalit pe capota.

Accidentul a avut loc in apropiere de localitatea Sag. Barbatul a venit la fata locului ca sa vada ce s-a intamplat cu masina si cu soferul.

El le-a explicat politistilor ca soferul implicat in accident este angajatul sau, insa asta nu i-a impresionat pe politisti. Nervos, francezul a vrut sa plece cu masina accidentata inainte ca politistii sa termine masuratorile la fata locului. Cand a vazut ca nu este lasat, a inceput sa-I injure pe oamenii legii si sa se tavaleasca, la propriu, pe masina politiei.

“Ajungand la fata locului am solicitat documentele conducatorului auto. La scurt timp a mai aparut un autoturism marca Mercedes care a oprit la fata locului inmatriculat in Franta. Am solicitat documentele soferului, acesta a refuzat legitimarea si nu a vrut sa prezinte documentele masinii. Am procedat la luarea masurii de identificare si verificarea autoturismului. Soferul, prin gesturi si vorbe, a inceput sa fie foarte vulgar la adresa politiei. Nu vrea sa colaboreze, nu comunica, asa ca nu ne ramane decat sa-l luam, sa-l identificam pentru ca nu ne prezinta nici un document”, a declarat comisarul Liviu Cristian, Serviciul Rutier Biroul Rutier Drumuri Nationale si Europene.

Imediat, politistii au chemat o echipa de interventie a jandarmeriei care a reusit sa-l linisteasca. Acum politistii verifica autoturismul, iar cetateanul fracez a fost dus la sediul Politiei Rutiere unde va da explicatii pentru comportamentul sau.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version