Opinia Timisoarei

VIDEO! Masacru nu departe de Timisoara? Ce s-a gasit in apele lacului Surduc?

TIMIS. Descoperire teribila in apele lacului Surduc din Timis! Mai multi pescari amatori au gasit o plasa monofilament, lunga de peste 300 de metri, lasata de braconieri.

Pescarii spun ca asista de ani de zile, neputinciosi, la genocidul de pe lacul Surduc, fenomen care a luat amploare, chiar sub ochii autoritatilor. Oamenii sunt convinsi ca cei in masura sa aplice legea, cunosc aceste lucruri si stiu chiar foarte bine cine sunt braconierii.

Avem un lac asa frumos in zona si il distrug branconierii. De mult timp este braconat, dar acum e japca pe fata! Se stie de ani de zile ca pe lacul Surduc se baga plasele la greu. Stiu pana si autoritatile, singurele in masura sa aplice legea in astfel de cazuri, dar se fac ca nu vad! Asta e adevarata problema! Pana cand o sa se trezeasca cineva sa aplice legea, o sa se strice tot ecosistemul. Pacat!„, spune unul dintre pescarii care au descoperit plasa braconierilor, dupa cum noteaza lugojonline.ro.

Oamenii au avut la un moment dat intentia sa sune la 112, insa au fost abordati imediat de braconieri. Acestia i-au intrebat ce cauta acolo si daca nu cumva au luat peste din plasa.

Pescarii au filmat plasa si incearca sa traga un semnal de alarma.

Mai multe aici!

Exit mobile version