Opinia Timisoarei

VIDEO! Jaf la un magazin alimentar din Timisoara. Doi hoti mascati au amenintat vanzatoarea cu o sabie!

UPDATE: Hotul capturat de politisti a fost eliberat!

Unul dintre hotii prinsi vineri dupa-amiaza de politistii timisoreni a fost eliberat. Baiatul de 20 de ani, care a intrat mascat intr-un magazin alimentar de pe bulevardul Brancoveanu si a amenintat-o pe vanzatoare cu o sabie, este cercetat in stare de libertate, din cauza ca nu s-ar fi adunat suficiente probe. Aceasta desi suspectul avea o parte din ceea ce furase la el.

Procurorul a decis totusi ca suspectul sa nu paraseasca localitatea timp de 30 de zile. Oamenii legii continua cercetarile pentru a-l captura pe cel de-al doilea suspect.

VEZI MAI JOS VIDEO CU HOTII MASCATI CAND INTRA IN MAGAZIN!

____________________________________________________________________________________________

UPDATE: Politistii au prins unul dintre faptasi!

Oamenii legii au reusit sa retina unul dintre barbatii care a intrat mascat in magazinul de pe Brancoveanu si a pradat-o pe vanzatoare.

Cand a fost prins, baiatul de 20 de ani avea cu el o parte din suma si din tigarile furate din magazinul alimentar. A fost retinut pentru 24 de ore, urmand ca mai apoi sa fie dus la Parchet cu propunerea de arestare pe 29 de zile. Politistii continua cercetarile pentru a-l gasi si pe celalalt hot.

__________________________________________________________________________________________

TIMISOARA. Un magazin alimentar de pe bulevardul Brancoveanu din Timisoara a fost pradat de hoti joi seara. Doi barbati mascati cu cagule au intrat in alimentara si au amenintat vanzatoarea cu o sabie.

Pe imaginile surprinse de camerele de luat vederi se vede cum cei 2 hoti au dat buzna in magazin si s-au aruncat peste tejghea. Unul dintre ei s-a dus direct in spate, unde a prins-o pe vanzatoare ca s-o ameninte cu sabia. Grija celuilalt au fost banii. A deschis casa de marcat si a luat tot ce a gasit in ea: 60 de lei. Colegul sau de jaf a mers alaturi de el, cu tot cu vanzatoare. N-au putut sa fure mai mult, planurile lor fiind date peste cap de un client care intra in magazin. Au plecat totusi si cu 10 cartuse de tigari, iar vanzatoarea a povestit a doua zi ca i-au furat si poseta. Femeia a reusit sa sune la politie imediat dupa ce acestia au plecat.

Politistii de la Investigatii Criminale s-au deplasat imediat la magazin. Din fericire, femeia nu a patit nimic, pentru ca hotii nu s-au atins de ea. Oamenii legii au deja un cerc de suspecti, spun reprezentantii IPJ Timis, si verifica sa vada daca intr-adevar acestia sunt cei care au pradat magazinul aflat la intersectia Brancoveanu cu strada Snagov.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version