Opinia Timisoarei

VIDEO! Iulian Canaf si Andrei Ion au facut show la Vocea Romaniei! Vezi pe cine a trimis Loredana acasa!

Nebunie in ring la Vocea Romani ei! Iulian Canaf a facut un spectacol de zile mari in duetul cu Andrei Ion. Antrenorul lor, Loredana, a luat greu o hotarare!

Loredana Groza a facut o alegere ce pare la prima vedere surprinzatoare, marti seara, la „Vocea Romaniei”. Cantareata, care i-a trimis in ring pe Andrei Ion si Iulian Canaf pentru a se duela si a o convinge ca merita sa mearga mai departe in emisiunea-concurs de la Pro TV, l-a ales pe Canaf sa continue drumul spre Vocea Romaniei, spre uimirea celorlalti antrenori.

Elevul sau a convins-o cu improvizatiile pe care le-a facut in timp ce canta piesa „Sailing”, a lui Rod Stewart.

Iti trebuie o nebunie, o iesire din tipare sa canti asa in fata juriului, la un astfel de concurs. Imi pare foarte rau ca l-am pierdut pe Andrei, dar din pacate nu-i pot pastra pe toti„, a spus Loredana.

VEZI VIDEO CU DUETUL CONCURENTILOR IULIAN CANAF SI ANDREI ION LA VOCEA ROMANIEI

CITESTE SI: VIDEO! Decizie grea pentru Smiley la Vocea Romaniei! Maximilian Munteanu si Marian Vasilescu au cantat “Hey Jude”

CITESTE SI: VIDEO! Marius Moga a plans pentru concurentii de la Vocea Romaniei. Oana Radu si Andreea Crepcia au cantat in duet!

CITESTE SI: VIDEO! Aldo Blaga si Andrei Ciobanu au facut spectacol la “Vocea Romaniei”. Vezi cine a castigat duelul

CITESTE SI: Timisoreanca Lavinia Valcan s-a retras din concursul Vocea Romaniei de la Pro TV! Tanara acuza juriul de favoritisme!

CITESTE SI: VIDEO! Iuliana Puschila si Kristina Koszorus l-au facut pe Horia Brenciu sa planga la Vocea Romaniei

CITESTE SI: VIDEO! Un nou duet la Vocea Romaniei: Stefan Stan si Florina Nitulescu. Vezi cine a mers mai departe!

CITESTE SI: VIDEO! Ana Odagiu si Aminda au cantat o piesa a cantaretei Amy Winehouse la Vocea Romaniei. Pe cine crezi ca a ales Loredana?

Exit mobile version