Opinia Timisoarei

VIDEO! Ingerii Galbeni, intr-o cursa nebuna cu o masina urcata cu tot cu sofer pe platforma, in parcarea unui supermarket din Timisoara

TIMISOARA. O noua isprava marca Ingerii Galbeni la Timisoara! O masina a fost luata pe sus de firma de tractari, din parcarea unui supermarket, cu tot cu sofer. Pentru ca proprietarul refuza sa coboare, cei de la Ingerii Galbeni, sustine omul, ar fi incercat sa-l intimideze si s-au apucat sa faca ture prin parcare accelerand. Doar doar, soferul se va speria si va decide sa se dea jos.

CITESTE SI: Ingerii Galbeni isi fac plinul in parcarile supermarketurilor din Timisoara. Soferii, santajati cand isi recupereaza masinile. De cand nu mai au voie sa le ridice?

Adrian Galea povesteste pentru opiniatimisoarei.ro ca aseara si-a lasat masina de serviciu acolo si a mers sa joace o partida de fotbal pe un teren din apropiere de Spitalul Judetean. In jurul orei 22.00, cand s-a intors sa-si ia autoturismul, i-a vazut pe cei de la Ingerii Galbeni ca tocmai i-l ridicasera pe platforma unei autospeciale.

Soferul sustine ca s-a oferit sa le plateasca pe loc amenda, de 700 de lei, dar a fost nevoit sa faca apel la mai multi prieteni cu care jucase fotbal pentru a strange suma la acea ora. In timp ce face cheta, angajatii de la Ingerii Galbeni si-au pierdut rabdarea si au vrut sa plece cu masina. In cel moment, omul, disperat ca era vorba de masina de serviciu de care a doua zi avea mare nevoie, a hotarat sa gaseasca o solutie pentru a-i impiedica pe cei de la firma de tractari sa plece cu autoturismul lui. S-a urcat pe platforma si a deschis portiera.

In acel moment, conducatorul autospecialei s-a apucat sa faca ture prin parcare cu tot cu soferul cocotat langa masina. Prietenii soferului au cerut la 112 ajutorul politiei si jandarmilor. Pana la venirea fortelor de ordine insa, spiritele s-au calmat. Cei de la Ingerii Galbeni au primit banii de amenda si au eliberat autoturismul.

Cursa autospecialei prin parcarea supermarketului a fost filmata cu telefonul mobil. VEZI MAI JOS VIDEO!

CITESTE SI: Parcarea magazinului Profi din Calea Sagului a devenit o capcana nocturna in care ‘bantuie’ Ingerii galbeni

Va reamintim, in luna martie, Consiliul Local Timisoara a aprobat o hotarare care le interzice supermarketurilor sa incheie contracte cu alte firme de ridicari si tractari auto decat cele autorizate de Primarie, in prezent singura autorizata fiind SDM – Societatea de Drumuri Municipale.

“Toate centrele comerciale au obligatia sa deschida parcarile pentru clientii acestora sau sa controleze accesul acestora cu bariere. In cazurile de mai sus, centrele comerciale au obligatia de a instiinta clientii cu privire la modalitatea de parcare, respectiv perioada de timp oferita pentru parcarea vehiculelor clientilor, precum si sanctiunile in caz de neconformare. Se interzice blocarea, ridicarea, transportul si depozitarea vehiculelor de alte unitati cu exceptia celor autorizate de Primaria Timisoara. Se interzice depozitarea vehiculelor ridicate in alte spatii decat cele aprobate de Primaria Timisoara. Nerespectarea prevederilor se sanctioneaza contraventional cu amenda de la 2.000 – 2.500 de lei”, se arata in hotarare.

Mai avem insa de asteptat pana sa intre in vigoare hotararea. Primaria Timisoara a trimis hotararea de consiliu local la Prafectura care, insa, urmeaza sa isi dea avizul. Serviciul Juridic din cadrul primarie sustine ca hotararea este perfect legala.

Pana atunci, Ingerii Galbeni continua sa ridice autoturismele din parcarile magazinelor cu care are contracte.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version