Opinia Timisoarei

Video. Imagini de pe camerele de supraveghere cu accidentul in care au fost raniti doi politisti in misiune la Timisoara. In ce stare sunt agentii

TIMISOARA. Ciocnirea violenta de la iesirea din Timisoara catre Mosnita, soldata cu ranirea unui echipaj de Politie, a fost surprinsa de camerele de supraveghere din zona.

CITESTE SI: Politisti raniti in misiune la iesirea din Timisoara. Masina echipajului, izbita de un BMW. Video

Pe imagini se poate observa cum masina oamenilor legii porneste de pe partea dreapta a drumului unde stationa, un microbuz incetineste pe prima banda acordandu-i prioritate, iar in momentul in care efectua traversarea celei de-a doua benzi de circulatie, un BMW izbeste in plin autoturismul de Politie.

Impactul n-a putut fi evitat. Cele doua masini au fost avariate, iar cei doi agenti din masina, care se indreptau spre un caz semnalat la numarul de urgenta 112, au fost raniti. Din fericire, usor.

Cei doi politistii implicati in accidentul rutier de pe Calea Buziasului au suferit rani usoare si nu au ramas internati in spital, ei primind doar ingrijiri medicale. In cauza s-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si se continua cercetarile„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ancuta Morariu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.

Exit mobile version