Opinia Timisoarei

VIDEO! Distractie nebuna la celebrul pod de pe calea ferata Oravita – Anina! Unde fugim de caldura din Timisoara intr-o aventura?

CARAS SEVERIN. Adrenalina suta la suta si distractie in aer liber. Daca faimoasa cale ferata Oravita – Anina, cea mai spectaculoasa din Romania, e pe punctul sa fie aruncata la fier vechi, locurile prin care trece raman o atractie de nepretuit pentru turisti, dar mai ales pentru o mana de tineri foarte curajosi.

Celebrul viaduct al caii ferate, ce pare desprins dintr-un peisaj din indepartata Scotie, este unul dintre cele mai cautate locuri de catre amatorii de bungee jumping din Banat si nu numai.

Ancorati in franghii si inarmati cu multa indrazneala, acestia petrec ore in sir in aer liber aruncandu-se in gol de pe podul de cale ferata.

Un filmulet postat recent pe Facebook ii infatiseaza pe tineri intr-o escapada plina de aventura in locuri de poveste din Banatul Montan, in oraselul Anina, dar si intr-o excursie cu bicicleta pana la Motru.

Video-ul promoveaza frumusetea zonei si posibilitatile de distractie, mai ales acum cand caldura ne alunga din orase, iar vacantele bat la usa.

Exit mobile version