Opinia Timisoarei

Video cu momentul impactului. Accident violent langa Timisoara, dupa ce o soferita n-a cedat trecerea. Copilasul de 3 ani al femeii si conducatorul nevinovat, raniti

TIMIS. Grav accident langa Timisoara, intr-o intersectie, miercuri seara, soldat cu doi raniti, intre care un copil mic.

CITESTE SI: Elev batut cu bestialitate de colegi intr-o scoala din Timis. Copilul a ajuns acasa plin de sange 

O tanara aflata la volanul unei masini a intrat in drumul principal ce traverseaza localitatea Ghiroda, venind de pe o strada laterala, fara sa cedeze trecerea. Autoturismul pe care-l conducea a lovit in plin o alta masina.

Impactul a fost deosebit de violent. Unul dintre autoturisme a fost proiectat intr-un stalp de curent, pe care l-a daramat.

Momentul a fost filmat!

In urma accidentului, copilul soferitei vinovate, in varsta de 3 ani, dar si conducatorul celeilalte masini, de 60 de ani, au fost raniti. Acestia au fost preluati de ambulante si transportati la spital pentru ingrijiri si investigatii.

O femeie, în varsta de 32 de ani, a condus un autoturism pe strada Ialomita din localitatea Ghiroda, din judetul Timiș, iar la intersectia cu strada Victoria a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un barbat, in varsta de 60 de ani, care circula regulamentar.

In urma impactului a rezultat ranirea barbatului de 60 de ani și a unui minor, de 3 ani, pasager in autorurismul condus de femeie. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de <vatamare corporala din culpa>, cercetarile fiind continuate in vederea stabilirii cauzelor si împrejurarilor producerii accidentului„, transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

VIDEO: George Stefanita

Exit mobile version