Opinia Timisoarei

Video cu momentul atacului. Expozitie despre toleranta, vandalizata in centru, la Timisoara. Hot prins de politistii locali

TIMISOARA. Afisele de la expozitia din Piata Libertatii din Timisoara care indeamna la reflectie legat de toleranta n-au fost pe placul unora dintre vizitatori si mai multe au disparut de-a lungul saptamanilor in care aceasta s-a aflat in centrul orasului.

Luni seara, un barbat de 47 de ani din Buzau a furat un banner de pe suportul de metal pe care era asezat, insa a fost prins la scurt timp de politistii locali.

Momentul atacului din expozitia in aer liber a fost surprins de camerele de supraveghere montate in zona.

Barbatul le-a spus oamenilor legii ca avea de gand sa arunce afisul furat intr-o curte. Hotul a fost incredintat politistilor de la Sectia 1 Timisoara pentru continuarea cercetarilor.

Expozitia Tolerance 2020 Emaptie pe timp de pandemie a fost deschisa in 16 noiembrie chiar in ziua internationala a Tolerantei. Realizata de TypopassageTM si Mirko Ilić Corp (NY), ea a reunit zeci de afise ale unor artisti care isi propuneau ca prin intermediul lor sa indemne la un dialog despre toleranta, despre acceptare, in toate formele ei.

Exit mobile version