Opinia Timisoarei

VIDEO! Cat de greu este sa furi o bicicleta in Timisoara? Cativa tineri arata intr-un film nepasarea timisorenilor, chiar din Piata Unirii sau din fata universitatilor

TIMISOARA. Numarul biciclistilor din Timisoara creste de la sezon la sezon. Iar furturile de biciclete se intetesc si ele. Proportional. Politistii chiar au prins 2 hoti in flagrant in ultima perioada. Prea putini insa, fata de numarul de vehicule care dispar cu duiumul de pe strazi, de langa stalpi, din rastele ori scari de bloc.  Proprietarii pagubiti sunt revoltati de tupeul nesimtit al hotilor care insfaca bicicletele ziua in amiaza mare si scapa basma curata.

A murit spiritul civic in Timisoara?

Cativa tineri au pus la punct un scenariu si s-au filmat unul pe altul pe cand incercau sa „fure” biciclete din diverse locuri din oras. Au ales chiar locuri frecventate de tineri, cum ar fi parcarea Universitatii Politehnica sau in fata intrarii de la Universitatea de Vest ori chiar Piata Unirii, unul dintre locurile preferate ale timisorenilor.
Inarmati cu un cleste, hotii de ocazie s-au apucat sa taie antifurtul in vazul lumii. Credeti ca i-a intrebat cineva de sanatate? Martorii au dovedit ca sunt adeptii principiului: Fur-o, frate! Ce, ii grija mea?

Au urmat cateva incercari esuate, cateva priviri piezise aruncate de studenti sau trecatori, totul in peste 8 minute de filmare. Dar nicio reactie!

„In Piata Unirii am furat bicicleta chiar din mijlocul unor fete care isi asteptau o prietena. Au avut grija sa nu ne deranjeze prea mult si au continuat sa vorbeasca la telefon”, spune unul dintre tineri pe filmare. Culmea, langa hotul nostru sunt 4 fete, care se fac ca nici nu-l vad cum taie lantul antifurt al bicicletei.

Concluzia lor este una simpla: „Nu e de mirare ca se fura asa multe biciclete… Legati-le bine!”

VEZI MAI JOS UN VIDEO CARE ARATA CAT DE NEPASATORI SUNT TIMISORENII CAND VAD UN HOT LA TREABA!

CITESTE SI: FOTOREPORTAJ: Biciclist de Timisoara! Aventura cu bicicleta pe aleile de pe malurile Begai, care fie sunt praf si pulbere, fie lipsesc cu desavarsire

Exit mobile version