Opinia Timisoarei

VIDEO! Cameraman de la Realitatea TV Timisoara agresat de soferul primarului Gheorghe Ciuhandu in centrul Timisoarei

TIMISOARA. Un operator imagine de la Realitatea TV Timisoara a fost bruscat in fata sediului PNTCD Timis din Piata Libertatii de soferul primarului care il adusese pe edil la saptamanala conferinta de presa a taranistilor.

Soferul, Vasile Paraschiv,a parcat masina neregulamentar, blocand o banda de circulatie,  si il astepta pe primar sa iasa de la conferinta.

Silviu Cheres, cameraman la Realitatea TV, a inceput sa filmeze autoturismul VW Passat, iar asta l-a enervat pe sofer.  ”Mi-a spus  sa am grija sa nu ma impiedic, sa nu scap camera. Cand am terminat de filmat masina l-am intrebat daca are vreo problema. A venit spre mine si a lovit camera. M-a lovit peste fata si a inceput sa traga de mine. Incidentul a fost vazut si de oamenii care treceau pe strada si care au inceput sa strige sa ma ma lase in pace”, a declarat Silviu Cheres.

Primarul Gheorghe Ciuhandu a zambit cand a vazut imaginile cu agresarea operatorului,  sustinand ca nu stie exact ce s-a intamplat si ca trebuie sa se intereseze.  “E la limita decentei”, a comentat Ciuhandu situatia, cerandu-i cameramanului sa depuna o plangere la Primaria Timisoara.

Silviu Cheres va depune o sesizare atat la primarie, cat si la Politie.

Video-ul nu poate fi incarcat.



Exit mobile version