Opinia Timisoarei

Victorie pentru SCM Timisoara si in al doilea test cu violetii din Kecskemet

Teste utile, victorii de moral. Prim-divizionara de baschet, SCM Timisoara, a trecut in al doilea test amical de echipa de prima divizie maghiara din Kecskemet cu 75-65.

CITESTE SI: Nicolae Robu, ultima promisiune: Lansam in premiera campania ‘Timisoara Curata’ 

Vladan Vukosavljevic a fost menajat in aceasta intalnire in care au jucat mai mult tinerii echipei. Principalii marcatori ai violetilor din Banat au fost Stojadinovic si Brown cu cate 11 puncte, Pesakovic si Baciu cu cate 10. In primul test, SCM Timisoara i-a depasit pe cei de la Kecskemet, care de altfel poarta tot alb-violetul cu 90-85.

Dragos Diculescu a lipsit si in al doilea test, el fiind angrenat cu nationala Romaniei in preliminariile Campionatului European.

Dupa aceasta dubla contra celor de la KTE Duna Aszfalt Kecskemet, pentru trupa pregatita de Cristi Bota urmeaza ultimul meci din tutul din Top 6. Asta va insemna un joc pe teren propriu cu Uniersitatea Craiova, dupa care va incepe returul din Grupa Rosie, iar Timisoara va juca la Sibiu, Cluj si Craiova si acasa cu Oradea si Pitesti.

Dupa disputarea acestei a doua faza a campionatului vor urma partidele din play-off care vor stabili ordinea ierarhiei in baschetul romanesc.

Exit mobile version