Opinia Timisoarei

Victorie muncita pentru SCM Timisoara contra lui Dinamo, dar calificarea in Final 4 inca se joaca

TIMISOARA. Baschetbalistii de la SCM Timisoara au continuat aventura in Cupa Romaniei cu meciul tur din sferturile de finala ale competitiei, impotriva celor de la Dinamo, intr-un joc disputat astazi in Sala Constantin Jude. Dupa un meci destul de spectaculos, gazdele s-au impus cu 86-75.

CITESTE SI: Zombie in Complexul Studentesc din Timisoara. Tanar paralizat de droguri pe strada, ziua in amiaza mare. Video

Primul sfert a fost si cel mai interesant al partidei, cu ambele echipe la conducere si cu multe reusite din afara careului. La un moment dat, Dinamo a reusit sa se desprinda la 5 puncte, 14-19, dar gazdele au intors rapid situatia, iar in debutul sfertului doi aveau un ecart de 9 puncte, 35-26. Dinamo a raspuns cu un partial de 10-0 cu care a intrat din nou in avantaj, dar pana la pauza mare, SCM a preluat din nou conducerea, 45-44.

Mult mai atenti sub panouri, „Leii din Banat” s-au desprins la un maxim de 11 puncte in secventa a treia, 60-49, diferenta care s-a pastrat in cele din urma pana la final, 86-75.

CITESTE SI: O minunatie. 10 hectare de ghiocei, intr-un loc de poveste, nu departe de Timisoara 

Elevii lui Cristi Bota au impresionat la recuperari, 43-29, dar au avut multe posesii pierdute, 19, fata de doar 10 ale vizitatorilor.

Vladan Vukosavljevic a facut din nou un meci extraordinar reusind 32 de puncte si 11 recuperari. De la banateni a stralucit si Popa Calota, 22 de puncte cu 6 recuperari si Sherwood Brown, 16 puncte si 8 recuperari. De la Dinamo, Deloach a adus 19 puncte iar Barro, 18.

Returul se va juca saptamana viitoare la Bucuresti, iar echipa ce va reusi calificarea va merge in Turneul Final 4.

Exit mobile version