Opinia Timisoarei

Victorie in prelungiri in fata Constantei. Timisoara ramane lider in conferinta

TIMISOARA. SCM OHMA Mozzart Bet Timisoara a avut nevoie de prelungiri pentru a invinge formatia din Constanta, la capatul unui meci care a stat sub semnul echilibrului.

CITESTE SI: Ripensia incheie anul cu acelasi adversar cu care l-a inceput. Timisorenii vor trei puncte la Targu Jiu 

Primul sfert s-a incheiat cu un avantaj de 2 puncte in favoarea oaspetilor, pentru ca la pauza mare tot dobrogenii sa conduca cu 37-35.
Echilibrul s-a pastrat si in ultimele doua sferturi, cel de-al treilea incheindu-se la egalitate, 19-19, in timp ce in ultimul a Timisoara a egalat situatia pe tabela. Si s-a intrat in prelungiri.


In prima repriza suplimentara, banatenii au fost mai siguri pe faza de atac si au reusit sa se impuna cu 14-9, pentru ca scorul final sa fie 88 – 83.

Cei mai buni marcatori ai echipei pregatite de Dragan Petricevic au fost McClellan si Dokovic, fiecare cu cate 20 de puncte, in timp ce Kesar a reusit 13. Restul punctelor au fost semnate de: Lazar – 12, Mirkovic – 9, Nasturescu – 6, Schipor – 3, Petrescu – 3 si Maticiuc – 2.

Odata cu aceasta victorie, Timisoara ramane prima in conferinta, cu 5 victorii si 1 esec, la fel ca formatia din Oradea.

In runda viitoare, SCM OHMA Mozzart Bet va evolua in deplasare impotriva lui Municipal Galati.

Exit mobile version