Opinia Timisoarei

Victorie fara probleme pentru fetele de la Politehnica Timisoara, 7-0 la Miercurea Ciuc

TIMISOARA. Fetele de la Politehnica Timisoara isi continua lupta pentru titlul de campioana a Romaniei si si-a adaugat alte 3 puncte la zestrea din clasament.

CITESTE SI: Politehnica Timisoara se mai face o data de rusine. Esec si pentru Dumbravita

Fetele pregatite de Mirel Albon au deschis scorul dupa numai 7 minute prin Nikolina Cakovic, pentru ca dupa alte trei minute golgeterul Bianca Ienovan sa faca 2-0. Timisorencele au continuat sa domine intalnirea, iar la pauza aveau deja asigurate cele trei puncte, dupa o alta reusita a muntenegrencei Cakovic.

In repriza secunda, tot Poli a fost vioara intai. Bianca Ienovan a facut 0-4 dupa 10 minute, pentru ca la jumatatea partii a doua gazdele sa ramana in 10 jucatoare dupa eliminarea portarului Reka Tanko, cea care a faultat-o in postura de ultima aparator pe Nikolina Cakovic. Teodora Meluta a executat excelent si a facut 0-5. Pana la finalul intalnirii alb-violetele au mai punctat de alte doua ori, prin Genoveva Rosie si Cristina Sucila, si au stabilit si scorul final, 0-7.

Astfel, Politehnica a ajuns la 49 de puncte, iar in runda urmatoare primeste pe stadionul Stiinta vizita formatiei Banat Girls.

Exit mobile version