Opinia Timisoarei

Victorie fara probleme inainte de derby-ul cu Deva. ‘Set’ reusit de un jucator de la CFR Timisoara

TIMISOARA. CFR Timisoara si-a confirmat statutul de favorita in prima deplasare din 2024. Fotbalistii pregatiti de Robert Lupu au inscris pentru a doua oara in acest sezon mai mult de 10 goluri intr-un meci.

CITESTE SI: Unul dintre cele mai iubite teatre din Timisoara, adapostit de o cladire istorica scorojita. De ce nu poate fi reparata 

Formatia timisoreana a dominat partida cu Soimii Simand de la un capat la altul, au deschis scorul dupa aproape 4 minute, iar pana la pauza avea deja punctele in buzunar, conducand cu 6-1. In partea a doua a jocului, formatia timisoreana nu a luat piciorul de pe acceleratie si a punctat de alte 7 ori.

Cel mai bun marcator al partidei a fost Mihnea Toader, cel care a inscris de 6 ori, fiind singurul jucator timisorean care reusit o asemenea performanta in acest campionat. Gustavo Anderson a inscris si el 3 goluri, in timp ce Ionut Nemitanu si capitanul Valentin Ilas au reusit cate o „dubla”. Singurul gol al formatiei aradene a fost inscris de Robert Ursoi.

In runda viitoare, CFR Timisoara va primi pe teren propriu vizita celor de la CSM Deva.

Exit mobile version