Opinia Timisoarei

Victorie cu Steaua. SCM Poli Timisoara s-a impus in derbiul rundei la handbal

TIMISOARA. Returul sezonului regulat in Liga Zimbrilor la handbal masculin a inceput in Sala Constantin Jude, unde SCM Poli a intalnit Steaua intr-un meci important pentru ambele echipe. Timisoara a dominat total jocul si s-a impus la capatul unei partide solide, 34-29.

Dupa un debut echilibrat de joc, 3-3 in minutul 6, violetii au apsat pe acceleratie si s-au desprins la patru goluri, 7-3, ecart care s-a mentinut mult timp, 14-10, pana spre final, cand stelistii au ajuns la un gol in spate, Sadoveac marcand apoi in ultima secunda a primei parti pentru 17-15.

Oaspetii s-au mai apropiat in cateva randuri la o lungime, ultima data la 24-23, dupa care violetii s-au desprins si si-au mentinut avansul, 27-23, ca finalul sa aduca si diferenta maxima de cinci goluri, dupa reusita lui Pribanic, 34-29.

A fost un joc spectaculos, cu multe reusite, cele doua echipe punand mai mult accent pe ofensiva. Banatenii au marcat cu toate liniile, chiar si prin portarul Cristi Tcaciuc pe final de intalnire. O propaganda buna handbalului, la capatul unui meci care s-a disputat in limitele sportivitatii si al fair-play-ului.

Pribanic cu 8 goluri, Sadoveac cu 7 si Dragas cu 6 au fost principalii marcatori ai invingatorilor, iar Poli a urcat pe locul 5, dupa acest al cincilea succes la rand si a egalat Steaua cu 23 de puncte, dar si pe CSM Bucuresti, care are insa un meci mai putin disputat.

Exit mobile version