Opinia Timisoarei

Victorie clara pentru baschetbalistii de la SCM Timisoara. Primul meci din campionat in care banatenii pun pe tabela peste 100 de puncte

TIMISOARA. SCM OHMA s-a impus fara mari probleme in fata lui CSM Miercurea Ciuc in ultima etapa a sezonului regular din prima liga de baschet masculin.

CITESTE SI: De 1 Mai, tururi ghidate gratuite la Sarmizegetusa Regia, in Hunedoara 

Formatia pregatita de Dragan Petricevic a intrat foarte hotarata in teren si la finalul primului sfert avea un avantaj linistitor, 35-19. Evolutia buna a continuat si in sfertul al doilea, iar apararea banateana a facut ca oaspetii sa puna doar 17 puncte pe tabela. La pauza mare Timisoara conducea cu 64 – 36.

Banatenii au continuat evolutia buna, cu toate ca in sfertul al treilea oaspetii au avut avantaj de un punct. In ultima parte a meciului baschetbalistii timisoreni au incheiat cu un avantaj de 5 puncte, iar scorul final a fost 107 – 75 pentru SCM OHMA.

Cel mai bun marcator banatean a fost Adam Mirkovic, cu 19 puncte, in timp ce Darion Strong si Nikola Gajic au pus pe tabela cate 16. Podiumul marcatorilor timisoreni a fost completat de Robert Schipor, cu 13 puncte. Au mai inscris: Olah – 10, Talton – 10, Lazar – 7, Mocritchi – 5, Lilov – 4, Petrescu – 4, Brown – 3.

Victoria la peste 100 de puncte este prima de acest gen reusita de SCM OHMA in aceasta editie de campionat.

Exit mobile version