Opinia Timisoarei

Victorie clara pentru ACS Poli in fata Minerului Mehedinti. Cine a marcat pentru echipa timisoreana!

Trupa lui Alexa s-a impus cu 6-1 in amicalul disputat la Baile Herculane in fata divizionarei C. 21 de jucatori au fost utilizati de staff-ul tehnic al timisorenilor in partida de miercuri.
Din efectivul deplasat in mini-stagiul din Caras, singurii menajati in meciul cu Minerul Mehedinti au fost Milan Stavric si Carlos Eduardo, iar Adrian Poparadu a lipsit si el aflandu-se in continuare in recuperare dupa disjunctia suferita la umarul stang.
Alexa a inceput cu o formula in care s-au regasit si doi internationali U16, Radu Motreanu si Vlad Dragomir, iar spre final, in poarta a intrat un alt junior, Daniel Rusu.
Poli a deschis scorul in minutul 7, prin Nanu si tot el a fost si la originea celui de-al doilea gol. Sutul sau a tintit bara, iar Barbut a reluat din fata careului mic pentru 2-0
Mehedintenii au redus din handicap in minutul 40, cu un sut din careul mare, defensiva timisorenilor nedreusind sa respinga mingea dupa o lovitura libera.
In partea a doua a jocului, timisorenii au mai punctat de patru ori.  Bocsan a inscris in minutul 55 cu capul din sase metri, dupa o lovitura libera executată de Keita, englezul Kneeshaw a dus scorul la 4-1 in minutul 73, dupa o pasa buna a lui Lazar,  Boldea a punctat pentru 5-1 in minutul 75, cu un sut de efect din 16 metri, iar Popovici, care pana atunci a mai ratat doua oportunitati, a stabilit scorul final in minutul 81, dupa un contraatac.
In minutul 59,  portarul mehedintenilor a aparat un penalty executat de Balace, care fusese primit de ACS Poli dupa un fault in careu asupra lui Barbut.
ACS Poli a evoluat cu Pap (Rusu), Motreanu (Belu), Scutaru (Bocsan), Todorov (Canu), Balace, Barbut (Boldea), Sana (Petre), Trandu (Lazar), Dragomir (Keita), Nanu (Kneeshaw), Szekely (Popovici).
Exit mobile version