Opinia Timisoarei

Victorie clara la Miercurea Ciuc. Fetele de la Politehnica Timisoara raman in continuare fara gol primit in Liga 1

TIMISOARA.Politehnica Timisoara a continuat evolutiile bune din prima liga de fotbal feminin si in deplasarea de la Miercurea Ciuc.

Fotbalistele pregatite de Mirel Albon nu le-au dat prea mult timp rivalelor din Miercurea Ciuc sa se aseze in teren si au si deschis scorul. A facut-o Florentina Ancas in minutul 4. Pana la pauza alb-violetele au mai punctat de alte doua ori. Mai intai Cakovic a recuperat un balon la aproape 20 de metri de poarta, a patruns in careu si a invins-o pe Szidonia Salomon. Scorul pauzei l-a stabilit Cristina Sucila, cu un sut din interiorul careului ardelean.

In repriza secunda Politehnica a respectat tactica din prima parte, cu pressing avansat si mingi recuperate in jumatatea adversa. Poli a continuat sa inscrie. A facut-o mai intai Teodora Meluta, dintr-o lovitura de la 11 metri, dupa care Jivan a facut 5-0. Ultimele doua reusite au fost semnate de golgeterul Bianca Ienovan, una dintr-o alta lovitura de la 11 metri, iar alta cu un sut superb de la aproximativ 20 de metri. S-a incheiat 7-0, iar Politehnica ajunge la 27 de puncte in clasament.

In runda viitoare, fetele pregatite de la Mirel Albon vor juca pe teren propriu impotriva lui CSM Alexandria.

Exit mobile version