Opinia Timisoarei

Victorie amicala dupa un meci spectaculos. SCM Timisoara a invins Kecskemet

TIMISOARA. SCM Timisoara a castigat primul meci de verificare cu prim divizionara maghiara din Kecskemet, la Timisoara. Banatenii au condus intreg meciul, chiar si la peste zece puncte diferenta, insa vizitatorii s-au apropiat in cateva randuri la o singura posesie.

Cele doua formatii au pus accentul pe faza ofensiva, astfel ca jocul a fost cursiv. Antrenorul Cristian Bota a folosit toti jucatorii de pe foaia de arbitraj, inclusiv tinerii Penciu si Mocritchi, iar vestea buna este ca fiecare jucator si-a adus contributia la victorie reusind sa puncteze pe tabela.

S-a terminat SCM Timisoara – KTE-Duna Aszfalt 90-85 (22-12, 21-19, 20-27, 27-27). Ca si in campionat, Vukosavljevic a fost cel mai bun marcator al echipei, pivotul reusind 21 puncte. Au mai inscris Stojadinovic 15 puncte, Brown 13 puncte, Randolph 12 puncte, Calota 6 puncte, Baciu 6 puncte, Pesakovic 5 puncte, Mocritchi 2 puncte, Penciu 2 puncte, Coconea 2 puncte.

”Orice meci de pregatire este util. Suntem inca intr-o perioada de acumulare si s-a vazut ca avem picioarele grele, dar meciurile de verificare ne ajuta. Important e ca mai avem timp de facut reglaje. Trebuie sa ramanem pozitivi. Eu cred ca ne vom prezenta cum se cuvine la urmatorul meci oficial”, a spus capitanul echipei, Octavian Popa Calota.

De la SCM a lipsit doar Dragos Diculescu, aflat la nationala. Cele doua echipe se intalnesc si astazi, in al doilea test.

Exit mobile version