Opinia Timisoarei

Victor Ponta: RA-APPS sa aiba 20-50 locuinte de serviciu si 10 vile de protocol, iar restul sa fie vandute

Victor Ponta a declarat ca numarul locuintelor de serviciu ale Regiei Protocolului de Stat ar trebui redus la 20-50 de apartamente pentru demnitari. Tot el a spus ca la acestea sa se adauge inca zece vile de protocol, iar restul sa fie vandute.

„Hai sa stabilim cine beneficiaza in Romania de locuinta de serviciu: ministrii, cei egali cu ministrii si, eventual, secretarii de stat. Sunt cam multi asimilati, recunosc, sunt o multime de oamenii din diverse institutii (…) Guvernul nu e agentie imobiliara. Orice Guvern, banuiesc, din lume are cativa demnitari, nu prea multi, dar le stabilim rangul, consilier prezidentiali care e la rang de ministru, pentru astia tin 20, 30, 50 de apartamente si din cele Dumnezeu stie cate vile de protocol tinem zece vile ca presedintele, presedintele Camerei, al Senatului, primul-ministru sa mearga la Neptun, la Predeal sau la Covasna, daca e cazul, zece vile, restul absolut toate celelalte sa le vindem”, a spus Ponta la Realitatea TV.

El a precizat ca Guvernul va publica miercuri o prima lista a chiriasilor RA-APPS, precizand, la intrebarea moderatorilor, ca pe lista figureaza inca si Mircea Geoana, cu o chirie lunara de 3.200 euro.

In urma cu o saptamana, premierul Ponta a anuntat ca Guvernul va prezenta public, pe pagina de Internet, lista completa a tuturor persoanelor care ocupa o locuinta a Regiei Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) si, in functie si de reactii, va decide daca sunt prea multi chiriasi sau daca nivelul chiriei este prea mic.

DETALII AICI!

Exit mobile version