Opinia Timisoarei

Viceprimarul Traian Stoia: In curand vom avea terase in cateva parcuri din Timisoara. Vezi in care!

TIMISOARA. Dupa ce anul trecut au aprobat amplasarea teraselor in parcurile din Timisoara, reprezentantii Primariei vor sa dea unda verde constructiei de terase in parcurile din zona centrala.

Potrivit viceprimarului Traian Stoia, exista deja mai multe cereri de la proprietarii de terase, iar primele parcuri unde vor „rasari” mese, scaune si umbrele sunt Parcul Rozelor, Parcul Botanic, Parcul Copiilor si Parcul Justitiei.

CITESTE SI: Prefectura Timis nu vrea terase in parcuri. E ilegal, spune reprezentantul Guvernului in teritoriu. Vezi ce plangeri a trimis la Primarie! UPDATE: Consilierii locali au modificat hotararea

„Avem o echipa de tineri arhitecti, sunt stabilite deja locatiile pentru terase. E o tampenie sa nu pui in parcuri terase, sunt o gramada de cereri. Se vor pune terase in parcuri, normal, la licitatie, pe bani. Sunt 3 parcuri in zona centrala si Parcul Botanic, avem Parcul Rozelor, Parcul Justitiei si probabil Parcul Copiilor. In Copiilor avem o cladire pentru asta, dar e goala, nu ai de unde sa cumperi o apa. In unele parcuri sunt niste zone betonate unde au fost niste cladiri pe vremuri, au sursa de apa, au tot ce trebuie”, a declarat Traian Stoia pentru opiniatimisoarei.ro.

Edilul Timisoarei spune ca sunt solicitari si proiectul de hotarare a fost votat. Consilierii locali mai trebuie doar sa aprobe locatiile unde sa fie amplasate terasele.

„Cereri sunt, lumea care e impotriva incearca sa puna talpi, dar n-are niciun fel de treaba. Noi avem proiectul, urmeaza sa-l trecem inca o data prin Consiliul Local si gata”, ne-a mai spus viceprimarul Stoia.

In conditiile in care patronii de terase din Piata Unirii vor trebui sa isi mute mesele vara asta ca sa faca loc muncitorilor care vor lucra la reabilitarea centrului istoric este de asteptat ca multi dintre ei sa se orienteze spre parcurile centrale.

Exit mobile version