Opinia Timisoarei

Viceprimarul Traian Stoia despre gratuitatea totala pe transportul public la Timisoara: Orice comparatie intre Lugoj si Timisoara nu-si are rostul

TIMISOARA. Viceprimarul social democrat al Timisoarei, coleg de partid cu primarul din Lugoj, Francisc Boldea, care a decis sa instituie transportul public gratuit in Lugoj, spune ca o astfel de masura s-ar potrivi si la Timisoara. Si-asa Primaria Timisoara subventioneaza deja cu 70% RATT.

„Trebuie facut un calcul foarte riguros, domnul primar spunea ca exista niste analize. Oricum subventionam cam 70%, toata lumea circula gratis, mai este un segment de oameni care merg la lucru si aia platesc. Orice comparatie a Lugojului cu Timisoara nu-si are rostul, e vorba de cu totul alte costuri. Lugojul e un oras dragut…”, a declarat Traian Stoia.

Va reamintim ca zilele trecute, primarul Nicolae Robu a facut public faptul ca vrea ca toata lumea sa circule gratis cu mijloacele de transport public in comun la Timisoara. Asta cu toate ca RATT e pe butuci. Sustinerea financiara ar trebui sa vina de la bugetul local.

CITESTE SI: Nicolae Robu vrea transport public gratuit in Timisoara pentru tot poporul. Ca la Lugoj!

Exit mobile version