Opinia Timisoarei

Viceprimarul Timisoarei vrea ‘containere’ pentru locuinte sociale in Timisoara. Vezi in ce zona ar putea fi primele!

TIMISOARA. Noul viceprimar al Timisoarei, Dan Diaconu, a gasit solutia pentru a le oferi o locuinta persoanelor care se afla in conditii sociale precare. Edilul adopta solutia Constantei si vrea sa cumpere constructii modulare, celebrele containere.

Timisorenii care au mers in numar mare la audiente la viceprimarul Dan Diaconu l-au impresionat foarte tare pe acesta si a cerut o estimare de cost de la Directia de Patrimoniu, sa vada cat de mare ar fi investitia in aceste constructii modulare.

„Am avut prima serie de audiente, dureroase, la mine vin in general oamenii fara locuinte, care asteapta de 10 – 11 ani locuinte sociale. Am rugat colegii de la Patrimoniu sa ne faca o estimare de cost pentru tipul de locuinte modulare sociale, care se folosesc in momentul de fata la Constanta, sa ia legatura si cu Primaria din Constanta, sa vedem cum se poate face ceva. Exista terenuri, exista utilitati, dar nu exista bani pentru a realiza locuinte sociale in blocuri. Macar pentru cele mai grave cazuri am zis sa apelam la constructii modulare”, ne-a declarat Dan Diaconu.

Potrivit lui Diaconu, exista deja utilitati pe un teren aflat in zona Ion Ionescu de la Brad. Mai sunt vizate insa si alte terenuri din oras.

Exit mobile version