Opinia Timisoarei

Viceprimarul Timisoarei Traian Stoia se tine de ironii: Eu mai umblu din cand in cand cu metroul. Este un proiect fezabil

TIMISOARA. Putina ironie nu strica niciodata! Asa si-a zis viceprimarul social democrat al Timisoarei, care, mai in gluma, mai in serios, a apreciat ca un metrou s-ar potrivi in peisajul timisorean. Traian Stoia vede proiectul prezentat de primarul Robu – mutarea caii ferate care taie orasul in doua in subteran si introducerea metroului – ca unul fezabil. Edilul se vede deja… in metrou.

„E fezabil proiectul, este unul mai vechi. S-au inversat doua lucruri. In proiectul de acum vreo 4 ani, facut de proiectant german, urma ca estacada sa fie ridicata pe niste stalpi si trenurile sa circule pe sus, iar jos sa fie sosea si in subsol parcari. Acum s-a modificat, s-ar putea sa iasa ceva interesant”, a precizat Traian Stoia.

Intrebat daca ar fi posibila o asemenea lucrare, in conditiile in care Timisoara este un oras asezat pe o zona mlastinoasa si in conditiile in care CFR nu si-ar permite o asemenea investitie, viceprimarul social democrat a raspuns transant: „nu ma duce mintea suficient sa pot vizualiza cu ochii mintii cum arata”.

„Din cand in cand ma mai plimb cu metroul”, a conchis, zambind, Stoia.

CITESTE SI: Primarul Nicolae Robu vrea sa faca METROU la Timisoara!? Viseaza sa mute in subteran calea ferata care taie orasul

Exit mobile version