Opinia Timisoarei

Viceprimarul Timisoarei, Traian Stoia, la o frumoasa aniversare. Cum rezista Stoia in administratia publica locala! O spune chiar el

TIMISOARA. Viceprimarul Traian Stoia, cel mai varstic membru al conducerii Primariei Timisoara, a implinit in 29 august varsta de 69 de ani. Stoia nu si-a tinut ziua, dar a tinut sa marcheze momentul in cladirea de pe C.D. Loga, unde a sarbatorit cu jurnalistii, carora le-a pregatit o mica tratatie.

Social democratul s-a nascut la Timisoara in 1944 si a inceput sa munceasca in 1962, la mina din Anina, ca simplu muncitor. Cel putin asa spune CV-ul de pe site-ul Primariei Timisoara. Din 1968 a fost profesor la scoala generala din Moldova Noua, organizator de spectacole la Filarmonica, referent la Teatrul German si manager de firme, iar din 2008 a fost consilier local. In 2013 a intrat pe lista PSD intr-un nou mandat in Consiliul Local, dupa care a fost numit viceprimar.

Intrebat cum de este atat de activ si face fata cu atata energie muncii din administratia publica locala, Traian Stoia, mai glumet din fire, a spus, printre zambete, ca are 120 de ani, nu 69, asta daca e sa calculeze si momentele in care nu a dormit.

„La 120 de ani? Cu cat n-am dormit, atata e varsta. Daca iau pe cineva cu mine 3 zile, a patra zi se pensioneaza. Eu sunt normal, sunt un tip normal, toata viata am fost asa”, ne-a dezvaluit Stoia.

Intrebat daca fumeaza, viceprimarul a raspuns „de la 4 ani la 6 ani jumate, cand mi-a spus tata ca merg la scoala si nu e cazul”.

Social democratul ne-a marturisit ca nu mananca doar legume si fructe toata ziua si nici morcovi, asa cum face primarul Timisoarei ca sa se mentina sanatos.

„Eu mananc normal. Intrebati-i pe angajatii Primariei cum rezista, eu rezist, ei n-o sa reziste. 20-30 de ani mai rezist. In primarie stau pana fac ce mi-am propus, e treaba mea ce mi-am propus”, a conchis Stoia.

Exit mobile version