Opinia Timisoarei

Viceprimarul Timisoarei Ruben Latcau intra in ‘concediu de paternitate’: Nu am putut sa-mi iau liber, cum primeste orice proaspat parinte

TIMISOARA. Viceprimarul Ruben Latcau intra in ‘concediu de paternitate’ la doar 3 luni de cand si-a preluat functia de conducere in Primaria Timisoara.

CITESTE SI: Cele mai periculoase cartiere din Timisoara. Unde au dat hotii si talharii cele mai multe lovituri in pandemie, cand luni la randul oamenii au stat acasa 

I s-a nascut primul copil, un baietel, Adam, iar vicele a decis sa ii fie aproape in primele saptamani de viata.

Ruben Latcau va intra in concediu 15 zile lucratoare, incepand de joi. Aceasta pentru ca, spune el, nu a beneficiat de zilele libere acordate de stat dupa nasterea micutului, intrucat a preluat fraiele administratiei de la Dominic Fritz in timpul cat acesta a stat in izolare, fiind infectat cu COVID.

S-a nascut in 14 ianuarie, Dominic s-a imbolnavit in 13. N-am putut sa-mi iau liber cele 5 zile legale, cum primeste orice proaspat parinte in tara asta, si nici cele 10 zile, care se primesc la nasterea primului copil. Eu am fost in primarie in timpul acesta, chiar si duminica. Sunt 15 zile, nu doi ani, in care voi lucra de acasa. Am laptopul la mine, voi tine legatura cu colegii„, a spus pentru opiniatimisoarei.ro Ruben Latcau, viceprimarul Timisoara.

La scurt timp, Ruben Latcau a revenit cu completari pe pagina sa de Facebook, unde a postat si o fotografie in care este infatisat in timp ce isi hraneste bebelusul.

Dominic Fritz a revenit la birou și acum pot să fiu acasă cu Adam și să-mi susțin soția în această perioadă grea, dar minunată, pentru o familie. Sunt primele zile ale copilului meu și vreau să le petrec cu el. Pentru el m-am înhămat la tot acest efort politic și administrativ de schimbare a orașului în bine.

Și vreau să spun și ce fel de soț și tată sunt și vreau să fiu cât voi trăi, unul responsabil care se implică în creșterea copilului. Așa sunt acasă, așa sunt și în Primărie„, a mai notat viceprimarul Timisoarei.

Exit mobile version