Opinia Timisoarei

Viceprimarul Timisoarei Dan Diaconu declarat incompatibil de ANI! Care este motivul si ce urmeaza?

TIMISOARA. Agentia Nationala de Integritate l-a gasit incompatibil pe viceprimarul Timisoarei, Dan Diaconu (PNL). Alaturi de Diaconu mai sunt si alti alesi locali din tara care au fost gasiti incompatibili de catre ANI.

Potrivit ANI Dan Diaconu s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 22 iunie – 18 octombrie 2012, intrucat a detinut, simultan cu functia de viceprimar, si functia de administrator al S.C. Speed Distribution S.R.L., incalcand, astfel, dispozitiile Legii nr. 161/2003.

Diaconu a comentat aceasta decizie a ANI spunand ca firma era una inactiva.

Din punctul meu de vedere, nu cred ca am gresit cu nimic. Firma era una inactiva din punct de vedere fiscal, nu desfasura nicio activitate. Firma a fost dizolvata in 18 octombrie de catre Registrul Comertului, nu a avut niciodata activitate, era inactiva din 2008 pe site-ul ministerului de finante. O sa contest decizia ANI. In termen de 15 zile ar trebui sa contest raportul, teoretic ar fi trebuit sa primesc instiintare oficiala, am vazut informatia de pe internet. Eu o sa contest si sper ca instanta sa-mi dea dreptate„, a declarat Dan Diaconu pentru opiniatimisoarei.ro.

Exit mobile version