Opinia Timisoarei

Viceprimarul Cosmin Tabara si-a intregit echipa. Cel de-al doilea consilier personal, fost candidat la Primaria Timisoara

TIMISOARA. La o luna dupa ce si-a ales primul consilier personal, viceprimarul Cosmin Tabara si-a completat echipa cu cel de-al doilea.

CITESTE SI: Petrecere sparta de politisti, la Timisoara. Sute de amenzi date de politisti in tot judetul 

Este vorba despre Ilie Sarbu, cel care este fondator al Asociatiei Culturale Salvati Patrimoniul Timisoarei, iar in toamna anului trecut a fost unul dintre cei doi candidati independeti pentru fotoliul de primar al Timisoarei. Ilie Sirbu a fost sutinut la acea vreme de cei din AUR.

Anuntul a fost facut de viceprimar pe pagina sa de Facebook.

 

Incepand de astazi, la Primaria Timisoara, mi se alatura Ilie Sirbu, fondatorul Asociatiei Culturale Salvati Patrimoniul Timisoarei. Alaturi de Catalin Olteanu, va fi al doilea consilier personal.
Foarte multi il cunoasteti pe Ilie deja, fiind dedicat de ani de zile scopului definit chiar in numele asociatiei: salvarea patrimoniului Timisoarei. Aveam nevoie de o voce avizata pentru a ma sfatui in legatura cu patrimoniul construit si al patrimoniului cultural si spiritual al municipiului nostru. Am convingerea ca alaturi de Ilie voi descoperi si eu istoria reala a Timisoarei si ca, impreuna, vom afla lucruri noi sau mai putin stiute despre cele 14.000 de cladiri care fac parte din patrimoniul istoric arhitectural al Timisoarei. Ca de fiecare data, sunt deschis la propunerile voastre si la comunicare, tema patrimoniului fiind una de mare interes nu doar pentru mine, ca viceprimar, ci pentru toti locuitorii acestui oras pe care dorim sa il vedem viu si atractiv pentru turistii pe care speram sa ii vedem alaturi de noi in 2023, anul cand Timisoara va fi Capitala Culturala Europeana. Sunt optimist ca, pana atunci, vom invinge si pandemia aceasta…„, spune Cosmin Tabara.

Va reamintim, primul consilier personal pe care si l-a ales viceprimarul Tabara este Catalin Olteanu, cel care a condus o buna vreme si compania RETIM.

Celalalt viceprimar al Timisoarei, Ruben Latcau, din partea USR PLUS, ii are drept consilieri personali pe Anca Nistor si Lucian Suciu.

Primarul Dominic Fritz are si el scehma completa. Din staff-ul edilului fac parte Bogdan Marta, Diana Lazar, Simona Fit, Rudolf Graef, Loredana Pintea si Val Muresan.

Exit mobile version