Opinia Timisoarei

Viata salvata de interventia rapida a unui politist care a stiut sa faca manevrele de resuscitare pana la venirea Ambulantei, in Timis. Video

TIMISOARA. Statea pe o banca in fata unui magazin din localitatea Ficatari, judetul Timis, cand i s-a facut brusc rau si a lesinat. Este vorba despre un barbat de 53 de ani pe care Dumnezeu l-a vrut in viata.

CITESTE SI: Traficanti de heroina ridicati din pat de mascati. Operatiune a politistilor antidrog si procurorilor DIICOT Timisoara. Video 

Chiar in momentul in care si-a pierdut cunostinta, un politist a trecut prin dreptul lui cu masina si l-a observat.

Politistul, sef de post la Racovita, se indrepta cu masina spre Lugoj, cand l-a vazut pe barbat in pericol sa cada de pe banca pe care se odihnea. A tras imediat pe dreapta si i-a sarit in ajutor. A chemat rapid ambulanta, iar pana la sosirea medicilor, i-a aplicat omului manevrele de resuscitare.

Astfel, politistul Cosmin Brandusoni i-a salvat viata. L-a incredintat medicilor care l-au transportat mai apoi la Spitalul Municipal din Lugoj, unde se afla sub supraveghere.

La data de 16.04.2024, în jurul orei 9:35, în timp ce șeful de post al comunei Racovița se deplasa către Lugoj, a observat o persoană aflată pe punctul de cădere de pe o bancă în fața unei unități comerciale din localitatea Ficătari.

Polițistul a oprit de îndată și i-a acordat primul ajutor bărbatului, în vârstă de 53 de ani, executându-i manevre de resuscitare până la sosirea ambulanței.

În prezent persoana este în viață, fiind internată la Spitalul Municipal Lugoj pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Felicitări, Cosmin!! Un om trăiește azi datorită ție!„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version