Opinia Timisoarei

Viata in roz… Mai multi timisoreni de pe strada Amforei s-au trezit cu masinile vopsite

Sursa foto: http://www.neotim.ro

TIMISOARA. Surpriza mare pentru mai multi proprietari de masini de pe strada Amforei din zona Dacia din Timisoara. Cand s-au trezit in aceasta dimineata, si-au vazut masinile asortate ceaiului pe care-l savureaza de o vreme celebra doamna Monica, fosta Columbeanu, adica… pink.

Asadar, persoane ramase necunoscute le-au vopsit timisorenilor masinile in roz, realizand pictura abstracta, semn ca nu au avut neaparat ceva cu cineva, ci, probabil, altele au fost motivele pentru care si-au testat vopselurile si indemanarea.

„Artistii” de ocazie nu au muncit doar la masinile locuitorilor din zona. Si-au aratat indemanarea si pe sosea, insa aici lucrarea a fost una mai putin abstracta, am spune chiar dadaista, tinand cont ca se poate vedea, roz pe negru, scris „Uso Rzv”. O fi numele gruparii sau o fi vreun mesaj extrapamantean? Asta vor incearca sa afle cei care vor fi nevoiti sa scoata bani frumosi din buzunar pentru a-si curata autovehiculele.

Acum proprietarii de masini nu au decat sa vada si cat de rezistenta este la curatare vopseaua cu pricina, pentru ca de prins pe cei care le-au deteriorat autoturismele, nu prea poate fi vorba.

Exit mobile version