Opinia Timisoarei

Viata lui Michael Schumacher, in pericol dupa accidentul de la schi! Campionul este in stare critica

Dupa accidentul suferit pe o partie de schi din Franta, Michael Schumacher a fost transportat de urgenta la spital, unde medicii l-au supus la o interventie chirurgicala la cap. Initial doctorii erau optimisti dar acum situatia s-a schimbat.

“El avea un traumatism cranian grav cu coma, la sosire, fiind necesara imediat o interventie chirurgicala„, se arata intr-un comunicat al Centrului Medical Universitar din Grenoble, in care se mentioneaza ca Schumacher „ramane in stare critica„.

Autoritatile din Meribel au anuntat ca Schumacher a suferit un traumatism cranian grav, dar viata nu ii este in pericol.

Jandarmeria montana din Courcheval, care a intervenit dupa accidentul lui Schumacher, a precizat tot atunci ca germanul a suferit „un traumatism cranian sever„.

La scurt timp dupa anuntul autoritatilor din Meribel, ledauphine.com a notat insa ca starea lui Schumacher s-a agravat şi ca viata fostului pilot ar fi acum in pericol, iar ulterior a mentionat ca germanul ar avea hemoragie cerebrala.

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost ranit grav intr-un accident de schi, duminica, in statiunea Meribel, conform postului de radio Europe 1, citat de L’Equipe.

Citeste mai mult AICI

Exit mobile version