Opinia Timisoarei

VEZI VIDEO Nelson Mondialul este cel mai amuzant interlop! Razi de mori!

Lumea mafiei ar fi mai saraca fara el! Unul dintre cei mai de temuti interlopi din Cluj, Nelson Mondialu este un adevarat showman. Barbatul din Cluj adora sa fie in centrul atentiei cu orice ocazie. Si pentru are bani garla, barbatul s-a gandit sa faca vizualizari si fani in toata lumea. Si cum altfel decat pe internet. Ca renumele lui sa depaseasca „granitele” Clujului si toata tara sa afle de el, filmuletele cu show-urile sale au fost postate pe internet.

 

Fie ca vrea sa faca urari de sarbatori sau sa le arate romanilor ce mananca el la pranz, Simone Nelson Pop foloseste internetul. In loc de felicitarile pe care altii le trimit rudelor, Nelson Mondialul le face dedicatii virtuale si stabileste cati bani din teancul pe care il are in mana vor primi neamurile lui. Cu lantul imens de aur la gat, ghiulurile pe degete si bratarile la maini, „omul de afaceri face chiar si rime pentru apropiati.

Cand ridic degetul mic, tu sa te faci mic, pitic. Cand ridic degetul mare, tu sa stai in picioare„, le transmite Nelson apropiatilor, dar si dusmanilor.

Nelson face urari de Craciun

 

Nelson vorbeste in italiana

Simone Nelson da si lectii de italiana. El ia masa acasa si le spune celor care il privesc ce mananca. Nu o face in romana, asa cum ar crede multi, ci in italiana, pentru ca omul se pricepe.

Nelson danseaza pe manele  
Interlopul nu te face doar din vorbe, el stie sa-si cucereasca fanii si prin dans. La bustul gol, dar cu lantul la locul lui, Nelson face spectacol. Danseaza pe manele in fata oglinzii si imprastie bani prin camera. De ce? Pentru ca are!

Exit mobile version