Opinia Timisoarei

Vezi LIVE cum se lucreaza la Pasajul Jiul din Timisoara! Nu te enerva! VIDEO!

TIMISOARA. Zeci de muncitori agitati, utilaje in miscare, un du-te vino continuu! Asta s-ar fi asteptat timisorenii sa vada la Pasajiul Jiul, la 10 zile dupa inchidere, cand santierul ar fi trebuit sa fie in toi, iar soferii strang din dinti prin intersectii ori pe strazi pline de restrictii.

Ca lucrurile nu sunt nici pe departe asa sta marturie streamingul video LIVE deschis pe Youtube.com de timisoreanul Nicolae Tirziu, inca de acum cateva zile, unde oricine poate sa urmareasca ce se intampla pe santierul de la pasajul din Timisoara, de la inaltime.

In acest rastimp, Nicolae Robu le transmite soferilor furiosi care stau cu orele in traficul nebun din Timisoara ca ‘n-au minte’, daca nu inteleg ca e musai sa treaca prin calvarul de fiecare zi din centru la orele de varf.

CITESTE SI: ‘Degeaba ceri de unde nu-i’! Ce le transmite Nicolae Robu soferilor care stau cu orele in traficul nebun din Timisoara!

CITESTE SI: Soferi, sa facem topul intersectiilor de cosmar din Timisoara! Zone ce trebuie evitate, dar cum? Dezastrul din orele de varf in imagini! VIDEO!

Exit mobile version