Opinia Timisoarei

EXCLUSIVITATE! Vezi cat cere Lepa Brena sa cante la Ruga de la Lugoj! Saptamana viitoare se semneaza contractul cu impresarul artistei

LUGOJ. Primarul din Lugoj, Francisc Boldea, a anuntat ca saptamana viitoare de duce la Beograd sa semneze contractul cu impresarii indragitei soliste Lepa Brena care va veni sa cante la Ruga de la Lugoj, in 15 august. S-a stabilit deja si suma pentru care artista va canta in orasul timisean.

3.000 de euro cere Lepa Brena sa cante o ora si jumatate la Lugoj, impreuna cu formatia sa. Ramane de vazut daca mai e loc de negociere au ba.

Francisc Boldea, primarul de la Lugoj, spera ca in orasul sau sa vina mii de admiratori ai artistei. Lepa Brena va canta in data de 15 august, intre orele 21.45 – 23.15.

Tot la Ruga vor mai sustine recitaluri artistii Nicoleta Voica, Ramona Ilies si Petrica Miulescu Irimica. In paralel, pe platoul Casei de Cultura a Sindicatelor vor canta formatiile Blue Station si Queen Real Tribute (Beograd-Serbia), una dintre cele mai in voga formatii din tara vecina.

Exit mobile version