Opinia Timisoarei

Vesti proaste. Platim mai mult pentru gazele naturale, de luna viitoare

Pretul gazelor naturale va creste pentru consumatorii casnici cu 5,83%, din 1 august, a decis in sedinta de joi Comitetul de reglementare al ANRE.

CITESTE SI: ‘Ajutor, accident teribil. Oameni incarcerati intr-o masina rasturnata’. Dupa acest apel la 112, s-au mobilizat imediat ambulante, pompieri si politie. E revoltator ce au gasit la fata locului

„Avand in vedere solicitarile furnizorilor de gaze naturale si in urma analizei minutioase a costurilor reflectate in pretul final, Comitetul de reglementare, aplicand prevederile legale, a constatat ca sunt indeplinite conditiile pentru o ajustare, in medie cu 5,83%, a pretului la gazele naturale pentru clientii finali casnici, incepand cu data de 1 august 2018”, informeaza Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei, printr-un comunicat de presa.

In sedinta de joi membrii Comitetului de reglementare al ANRE au luat in discutie solicitarile furnizorilor de gaze, care vin ca urmare a faptului ca, incepand cu data de 1 aprilie 2017, pretul de achizitie a gazelor naturale din productia interna s-a liberalizat, producatorii avand libertatea sa vanda gazele naturale la un pret care nu mai este reglementat.

CITESTE SI: Cancerul face ravagii in Timis. Ce se intampla in laboratoarele din Timisoara in care se cauta leacul pentru necrutatoarea boala 

Citeste mai mult pe RTV.NET.

Exit mobile version