Opinia Timisoarei

Vesti bune pentru timisorenii care circula cu RATT: unele tramvaie scoase de pe traseu ar putea reveni pe sine

TIMISOARA. Incepand de miercuri, 1 iulie, reprezentantii RATT au decis sa scoata din circulatie toate tramvaiele de pe linia 6, fara sa ofere vreo explicatie. Linia 6 ar urma sa fie suspendata pe toata perioada vacantei elevilor.

Primarul Timisoarei sustine insa ca mijloacele de transport ar putea reveni pe sine, dupa ce tot mai multi timisoreni s-au plans de decizia conducerii RATT.

„Nu s-a discutat cu mine despre suspendarea, pe vara, a tramvaiului 6. Voi avea o discutie cu domnul director Goia, ii voi cere sa prezinte justificatia, daca voi considera ca nu se justifica, ii voi cere sa o anuleze. Din ce sesizari am primit, mai degraba inclin sa cred ca nu e potrivit sa se suspende circulatia pe linia 6. Cetatenii care m-au informat sustin ca sunt suficienti calatori si in perioada de vara. Pana la urma, zona centrala este zona de loisir a Timisoarei, lumea ori vine in centru, ori merge la mall”, a explicat Nicolae Robu.

Ramane de vazut ce decizie va lua primarul dupa ce va discuta cu seful RATT. Va reamintim ca regia a trecut, de la 1 iulie, la programul de vara, astfel ca mijloacele de transport care circula in Timisoara vor ajunge si mai greu in statii.

Exit mobile version