Opinia Timisoarei

Vestea proasta de la pasajul Jiul. Cum se va circula in prima zi de scoala la Timisoara

TIMISOARA. Lucrarile la pasajul Jiul din Timisoara au intrat in linie dreapta si municipalitatea a anuntat in repetate randuri ca proiectul va fi finalizat cu mult inainte de termen.

CITESTE SIAi parcat ca un… destept. Cum a reusit un sofer din Timisoara sa dea peste cap traficul pe o strada aglomerata din oras 

Vestea buna e ca circulatia prin pasaj se va deschide in 10 septembrie, iar cea rea ca aceasta nu va fi pe toate benzile acestuia, asa cum sperau soferii.

Traficul prin pasajul Jiul este inchis pana aproape de jumatatea lunii septembrie, pentru a se face lucrarile necesare la carosabil, insa chiar si asa, in momentul in care va fi deschis, nu se va putea circula pe intreaga largime de sub podul de cale ferata. In acest moment la pasaj se lucreaza la acoperirea cu beton a  instalatiei de degivrare, cea care nu va lasa zona sa inghete la iarna.

 

La Jiul incercam ca pana la inceputul scolii sa dam in folosinta pasajul, sa se circule cel putin pe cate o banda pe sens. Se va lucra cu toata insistenta, respectandu-se normele tehnologice. Acum, lucrarile care se fac acum sunt mnai sensibile. Nu s-a putut merge cu realizarea retelei de degivrare automata pe benzile 1, 2,3,4 5 in consecutivitatea lor, ci s-a mers pe banda 1, apoi banda 3, se va face banda 2, apoi 4 si 5, intrucat e nevoie pentru fiecare etapa sa se lase timp de consolidare a acelui tip de beton special care se pune peste reteaua de incalzire in vederea degivrarii„, a declarat primarul Nicolae Robu.

CITESTE SI: Ofer pe loc 40.000 de euro pentru o vechitura. Afisele unui ‘colectionar’ german care au pus pe jar un oras din Banat 

 

Edilul nu stie sigur daca pasajul va mai fi inchis si dupa ce se va da drumul la circulatie in 11 septembrie.

Nu cred ca va mai fi cazul sa fie inchis complet dupa ce dam in folosinta o banda pe sens, sau daca va fi, va fi de scurta durata. Odata ce dam in folosinta o banda pe sens, va ramane pana la sfarsit„, a spus primarul Nicolae Robu.

Largirea pasajului Jiul a inceput anul trecut, iar valoarea totala a lucrarilor se ridica la peste 7 milioane si jumatate de euro.

Exit mobile version