Opinia Timisoarei

Vestea care a cazut ca un trasnet peste un liceu de elita din Timisoara. Directorul si-a dat demisia imediat dupa inceperea scolii

TIMISOARA. Tensiune la unul dintre liceele de prestigiu din Timisoara. Directorul scolii, care era de mai bine de un an in functie, a decis sa-si inainteze demisia, la doar cateva zile de la inceperea noului an scolar.

CITESTE SI: Apelul unei mame pentru gasirea unui nemernic la Timisoara, care a lovit o fetita in Parcul Copiilor si a fugit. Micuta are dubla fractura

Este vorba despre profesorul Tihomir Milin, director al Colegiului National Constantin Diaconovici Loga din Timisoara.

Tihomir Milin a confirmat pentru opiniatimisoarei.ro ca renunta la functie, a spus ca o face din motive personale si va ramane in continuare profesor de limba romana in cadrul Colegiului Loga.

Nu s-a intamplat nimic. Este un drept pe care il avem si atat. Este adevarat, a fost o chestiune voluntara si mai mult de atat nu doresc sa spun. Nu mi-a cerut nimeni acest lucru, a fost o chestiune asumata. Nu este vorba de nicio problema in scoala, a fost o alegere bazata pe motive personale, de oboseala acumulata in timp. Voi ramane in continuare profesor in Colegiul Loga„, a spus pentru opiniatimisoarei.ro Tihomir Milin.

Cine va fi director la Loga in locul lui Tihomir Milin? Inspectorul sef al ISJ Timis Aura Danielescu a luat o decizie surpriza.

Teoretic, ar trebui sa numesc eu un nou director, dar am zis ca le voi intinde o mana prieteneasca. Domnul Tihomir a acceptat, de comun acord cu angajatorul, sa ramana in preaviz, si atunci asteptam sa se hotarasca cine doreste sa preia conducerea, pe perioada interimatului, pe perioada determinata„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Aura Danielescu, inspector general al ISJ Timis.

 

 

Exit mobile version