Opinia Timisoarei

Vestea atat de asteptata. Avem toalete publice curate, gratis, in plin centru, la Timisoara

TIMISOARA. Nu e timisorean care sa nu fi avut vreo urgenta pe cand se afla pe strada, mai ales in zona centrala, si sa nu fi intampinat problem gasirii unei toalete publice.

CITESTE SI: Complexul imobiliar futurist ce va ‘rasari’ langa Primaria Timisoara. Vor fi 4 cladiri spectaculoase. Imagini in premiera 

Vestea buna e ca s-a redeschis wc-ul din Piata Victoriei la Timisoara, aceasta dupa ce muncitorii de la Colterm au reamenajat spatiile aflate in vecinatatea parcarii de la Modex.

Toaleta functioneaza zilnic, intre orele 7.00 si 23.00, va avea permanent personal de intretinere, pentru a mentine curatenia, si poate fi folosita gratuit. De ingrijirea ei se ocupa SDM.

Momentan, in Piata Victoriei pot fi folosite doar toaletele pentru femei si barbati, iar in urmatoarea saptamana se va monta liftul care sa faciliteze si accesul persoanelor cu handicap.

In total, in Timisoara exista 13 toatele publice. WC-urile sunt amplsate in Piata Traian, pe Iuliu Maniu, pe Ciprian Porumbescu, in Piata Tepes Voda, in Parcul Uzinei, in Parcul Botanic, in Parcul Carmen Sylva, in Parcul Central, in Parcul Copiilor, in Parcul Rozelor si in Piata Unirii.

In urmatoarea sedinta de Consiliu Local, alesii vor vota un proiect prin care va fi reglementata in detaliu activitatea toaletelor publice.

Sursa foto: Facebook/Ludovic Satmari

Exit mobile version