Opinia Timisoarei

Veste neasteptata. Tramvaiul care se intoarce pe traseu la Timisoara

TIMISOARA. Suspendat de fosta conducere a RATT, repus pe linii si apoi scos din nou din uz.

CITESTE SI: ‘Primari cu care ne mandrim’, o campanie marca opiniatimisoarei.ro. Jozsef Geml, primarul de razboi al Timisoarei. A atras investitorii oferindu-le facilitati, iar la finele mandatului sau orasul a trecut sub administratie romaneasca 

Aceasta a fost povestea din ultimii doi ani a tramvaiului 6, ce va fi repus in circulatie de la 1 iulie. Primarul Nicoale Robu a dat asigurari ca acest mijloc de transport va reveni pe traseu de luna viitoare, iar acesta va fi monitorizat pentru a vedea daca se justifica prezenta sa in circulatie.

Conducerea anterioara a RATT a considerat ca nu se justifica. M-a contrariat aceasta concluzie si pe mine, dar si pe altii. Am cerut sa fie reinfiintata acum 2 ani, s-a reinfiintat, apoi a fost iarasi desfiintata. Noua conducere a RATT a hotarat ca de la 1 iulie sa recircule tramvaiul 6 pe traseul traditional. Si o sa monitorizam sa vedem cum stau lucrurile. Parerea mea a fost ca se justifica un traseu care permite legaturi in toate directiile. Daca nu sunt calatori nu oi sa tinem, dar eu ma astept sa fie„, a declarat primarul Nicolae Robu.

Tramvaiul 6 va circula in cerc pe urmatorul traseu: Piata Traian – Piata Libertatii – Piata 700 – Catedrala Mitropolitana – Piata Maria – Piata Nicolae Balcescu – Sala Olimpia – Banatul – Piata Traian, transmit reprezentantii fostei RATT.

Societatea de Transport Public Timisoara a primit in ultimele zile cel de-al 23-lea tramvai modernizat, si urmeaza si el sa intre in paine. Saptamana viitoare noua conducere STPT urmeaza sa faca si alte anunturi legate de sistemul de transport in comun.

Exit mobile version