Opinia Timisoarei

Veste incredibila despre Michael Schumacher. Cand nimeni nu mai credea ca asa ceva e posibil, s-a intamplat!

Dupa cumplitul accident de schi suferit de Michael Schumacher  la sfarsitul lunii decembrie, celebrul pilot de Formula 1 a suferit doua operatii pe creier si a intrat  in coma. Medicii erau deja sceptici privind posibila lui revenire si recuperare, insa s-a intamplat ceva care le-a dat toate estimarile peste cap.

Michael Schumacher  a fost mutat din spitalul din Grenoble intr-o clinica de reabilitare, iar purtatorul de cuvant al pilotului, Sabine Kehm, a declarat ca acesta poate auzi voci si raspunde la atingeri.

Locul unde Schumacher va urma „lunga sa perioada de readaptare”, nu a fost precizat in comunicatul difuzat de Kehm. Totodata, ea nu a furnizat niciun detaliu cu privire la starea de sanatate a fostului pilot de Formula 1,  scrie libertatea.ro

Michael Schumacher, in varsta de 45 de ani, a fost ranit grav intr-un accident de schi, la 29 decembrie, in statiunea franceza Meribel. Germanul a fost operat de doua ori la cap si se afla de de la sfarsitul lunii ianuarie in faza de revenire progresiva din coma.

Exit mobile version