Opinia Timisoarei

Veste importanta pentru cei care circula cu tramvaiul prin Timisoara! Ce surpriza li s-a facut gastilor de hoti de buzunare?

TIMISOARA. O prima masura a fost luata impotriva hotilor de buzunare care actioneaza in tramvaiele si autobuzele din Timisoara dupa ce vineri s-a ajuns la protest in strada.
De azi a fost marit numarul politistilor locali care patruleaza in mijloacele RATT.

Dupa ce in ultimele zile a aparut si un filmulet care ii infatiseaza pe raufacatori la treaba, dupa ce un timisorean a organizat un protest in Piata 700, cerand siguranta pentru calatori, iar primarul Nicolae Robu s-a declarat neputincios in fata fenomenului, sustinand ca legea ii protejeaza pe infractori, iata ca s-a luat o prima decizie care sa le mai taie elanul hotilor.

Politistii locali sunt in uniforma, patruleaza pentru prevenirea faptelor ilicite si iau masurile ce se impun. Pana ieri s-a actionat sub coordonarea si conducerea politistilor de la Biroul furturi din buzunare a politiei municipiului Timisoara, iar acum, cu efective marite, patrulam in mijloacele de transport in comun, pentru prevenirea furturilor si a altor fapte ilicite„, au spus pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

Ramane de vazut daca masura luata incepand cu 9 aprilie va da roade.

CITESTE SI: Aveti grija de voi, ca nimeni nu are! Protest la Timisoara fata de gastile de hoti de buzunare din tramvaie! FOTO!

CITESTE SI: Doar 2 hoti din tramvaie, prinsi la Timisoara de Politia Locala in 3 luni! Robu catre timisoreni: Fiti precauti! Legea e de partea infractorilor. Nu putem pune cate un politist in fiecare statie!

Exit mobile version