Opinia Timisoarei

Veste grozava pentru dependentii de net! Locurile mari din Timisoara in care vom avea internet wireless gratis!

TIMISOARA. Dependentii de ‘net’ au motiv de bucurie. Dupa Gara de Nord,  statiile RATT si cateva parcuri, ne vom putea conecta la internet, gratuit, si in mai multe spatii mari din Timisoara.

CITESTE SI: ‘Metrou’ ca in Leipzig, la Timisoara! Unde ar putea avea statiile? Ultimul anunt al primarului Nicolae Robu

Proiectul ii apartine noului city manager al Timisoarei, Robert Kristof, care spera sa-l implementeze cat mai grabnic.

Acesta spune ca sunt vizate cele trei piete mari ale orasului.

In contextul in care vom fi Capitala Culturala Europeana, in zona centrala a orasului mi-am propus sa avem internet wireless gratuit din partea municipalitatii. Eu deja am inceput discutiile cu un operator de internet privat si am reusit sa il conving sa ofere gratuit. Deci, vor oferi gratuit servicii de internet. Acuma singurul lucru pe care trebuie sa il vedem este partea tehnica. Noi trebuie sa cumparam echipamentele. Urmeaza sa vedem unde amplasam aceste rutere, iar in discutie intra Piata Victoriei, Piata Libertatii si Piata Unirii„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Robert Kristof, city managerul Timisoarei.

CITESTE SI: Ultima veste despre Centura de Sud, la Timisoara! Ce se intampla in doar cateva zile?

Intrebat cand ar fi posibila lansarea acestui serviciu pentru timisoreni, administratorul public al orasului a spus ca sunt mai multe lucruri de pus la punct, insa cu siguranta nu va dura foarte mult.

In niciun caz din 2021, ci mai repede. Acum discut si cu Serviciul Juridic al primariei, sa vedem care e procedura legala, poate printr-un parteneriat public-privat, ca am inteles ca se lucreaza pe lege. Oricum, sunt si alte solutii. Nu pot sa va spun un termen, pentru ca depind multe lucruri de acest termen de realizare„, a mai spus Kristof.

CITESTE SI: Spectacol GRANDIOS de deschidere in anul in care Timisoara e Capitala Culturala a Europei, cu 731 de puncte de lumina! Ce se pregateste?

Exit mobile version